Overslaan naar content

gastvrij up & cross sellen aan de receptie

In het kort

Ben jij een Front Office medewerker of leidinggevende en wil jij leren hoe proactief up- en cross te sellen? Dan is deze horeca training iets voor jou! Wat kan eigenlijk allemaal extra verkocht worden bij een overnachting? In deze training leer je meer over attenderen op extra's, het verblijf vollediger maken en extra omzet realiseren. Wil jij meer winst behalen voor het bedrijf en dit op een vriendelijke manier doen? Meld je dan nu aan door op onderstaande button te klikken!

Wat ga je doen en leren?

We gaan kijken naar een proactieve en vriendelijke manier van up- en cross sellen. Je wilt namelijk niet pusherig overkomen of weerstand oproepen. Wat je nodig hebt, zijn goede vragen en technieken om te achterhalen wat de gast mogelijk nog meer wil. Ook wil je leren hoe je door de juiste vragen te stellen de beste suggesties kunt doen. Als laatste komt er een stukje psychologie bij kijken als we gaan werken met de DISC-Analyse. Elke deelnemer krijgt een uniek inzicht in zijn of haar communicatiestijl.  Onderwerpen die aan bod komen zijn:  

  • Communicatiestijlen

  • Gesprekstechnieken

  • Vriendelijk up- en cross sellen

  • DISC-analyse

  • Extra omzet realiseren

Werkwijze

Deze Van der Valk training is praktisch ingesteld, doen staat dus centraal. We oefenen met het vriendelijk attenderen op extra's. Jouw vragen en uitdagingen zijn van harte welkom en we zorgen ervoor dat je concrete handvatten krijgt om het direct toe te passen in je dagelijkse werk. Doormiddel van een DISC analyse en telefonisch gesprek met de trainer start jij goed voorbereid aan de training. Deze training wordt gegeven in groepen van maximaal 12 deelnemers. Na het afronden van de training ontvang je een certificaat van deelname.

Algemene informatie

Duur

Deze training duurt één dag, van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Voor wie

Deze training is ontwikkeld voor Front Office medewerkers en leidinggevenden. Kosten

De kosten voor deze training bedragen €425,- ex. btw per persoon.

Trainers

Deze training wordt gegeven door Wouter Olland.

Aanmelden

Ben jij enthousiast geworden over deze training? Meld je dan aan via onderstaande buttons!

Mocht je nog meer informatie willen? Klik dan hier.