Skip to content

Opleidingen

NCVB Bedrijfsopleidingen verzorgt sinds 1999 landelijk erkende beroepsopleidingen voor bedrijven en organisaties. Deze maatwerkopleidingen worden ontwikkeld volgens “Het Opleidingshuis”. Zo bouwt Van der Valk Opleidingen samen met het NCVB aan haar eigen opleidingshuis, waarin wij landelijk erkende beroepsopleidingen verzorgen volgens de beroepsbegeleidende leerweg (BBL) en de derde leerweg. Dit houdt in dat de deelnemer een baan heeft bij een Van der Valk vestiging en daarbij een interne opleiding of (om)scholing volgt.

BBL-opleidingen

De beroepsbegeleidende leerweg (BBL) bestaat uit een combinatie van werken en leren. Je werkt je normale contracturen per week in je eigen Van der Valk vestiging. Alle vestigingen zijn erkend als leerbedrijf. Vijftien keer per jaar volg je zes uur theorieles. Deze theorielessen vinden plaats in een van de deelnemende Van der Valk vestigingen. De praktijk leer je dus in het bedrijf en de theoretische ondersteuning krijg je tijdens de theorielessen. Een BPV-begeleider houdt naast de vorderingen in de praktijk ook de leerresultaten op theoretisch gebied nauwlettend in de gaten.

Kok (niveau 2)

Als kok sta je in de keuken.

Zelfstandig werkend kok (niveau 3)

Als zelfstandig werkend kok sta je ook in de keuken.

Leidinggevende keuken (niveau 4)

Als leidinggevende keuken geef je leiding in de keuken.

Gastheer/-vrouw (niveau 2)

Als gastheer/-vrouw sta je in het restaurant.

Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw (niveau 3)

Als zelfstandig werkend gastheer/-vrouw sta je ook in het restaurant.

Leidinggevende bediening (niveau 4)

Als leidinggevende bediening geef je leiding in het restaurant.

Versnelde omscholing

De derde leerweg bestaat uit een combinatie van werken en leren. Je werkt je normale contracturen per week in je eigen Van der Valk vestiging. Alle vestigingen zijn erkend als leerbedrijf. Gedurende de opleiding volg je theorielessen over de onderwerpen waarin jij je verder moet ontwikkelen. Deze theorielessen vinden plaats in een van de deelnemende Van der Valk vestigingen. De praktijk leer je dus in het bedrijf en de theoretische ondersteuning krijg je tijdens de theorielessen. Een BPV-begeleider houdt naast de vorderingen in de praktijk ook de leerresultaten op theoretisch gebied nauwlettend in de gaten.

Kok (niveau 2)

Zelfstandig werkend kok (niveau 3)

Leidinggevende keuken (niveau 4)

Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw (niveau 3)

Leidinggevende bediening (niveau 4)