Overslaan naar content

Wijntraining SVH 2

In het kort

Werk jij in het restaurant en informeer jij de gasten regelmatig over jullie assortiment aan wijn? Dan is deze training iets voor jou. Deze basis wijntraining SVH 2 biedt een goede basis voor elke F&B medewerker. Leer hoe je jouw gasten nog beter kan adviseren.

Wat ga je doen en leren?

Deze training geeft je een brede kennis van wijn. Je krijgt toegankelijke en overzichtelijke informatie over de meest belangrijke aspecten van wijn. Je proeft verschillende wijnen en ontdekt de wijngebieden. We gaan er hierbij van uit dat jij in een eigen tempo online leert over wijn, wat wordt aangevuld met live wijnproeven in een gezellige sfeer.

Onderwerpen die aan bod komen zijn:  

  • Wat is wijn?

  • Wat zijn de kwaliteitsbepalende factoren van wijn?

  • Proeven van wijnen 'Smaak van wijn'

  • Wijn en wijntypes

  • Wijn en wetgeving

  • Proeven van wijnen met spijzen

Aan het einde van deze training ben je klaar voor het officiële examen SVH Wijn 2. Deze is aansluitend aan de training. Als het examen met een voldoende is afgerond, ontvang je een SVH erkend diploma.

Werkwijze

Tijdens deze Van der Valk training krijg je theorie over de meest belangrijke aspecten van wijn. Ook worden wijnen geproefd waardoor je de wijngebieden ontdekt. Voor het theorie gedeelte wordt gebruik gemaakt van Wijntraining Online. Aan het einde van de training ben je klaar voor het officiële examen SVH Wijn 2. Deze is aansluitend aan de training. Als het examen met een voldoende wordt afgerond, ontvang je een SVH erkend diploma.

Algemene informatie

Duur

Deze training duurt één dag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Het examen is aansluitend aan de training.Voor wie

Deze training is speciaal ontwikkeld voor F&B medewerkers die basiskennis over wijn willen op doen.

Kosten

De kosten voor deze training bedragen €625,- ex. btw per deelnemer.

De kosten voor een incompany training is te vinden via onderstaande button.

Trainers

Deze training wordt gegeven door WTOL.