SVH Leidinggevende keuken

Als Leidinggevende Keuken weet je wat er op de werkvloer gedaan moet worden. Je hebt een coördinerende, aansturende, regelende, controlerende en signalerende rol. Je bent de schakel tussen een bedrijfsleiding. Je bent verantwoordelijk eind verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering in de keuken.




Je leert hoe je een operationeel plan maakt en de taken verdeelt
Je leert hoe je een begroting maakt en hoe je de financiën bewaakt
Je leert hoe je formele gesprekken voert met medewerkers
Je al werkzaam bent bij een Van der Valk hotel
Je niet in aanmerking komt voor een reguliere mbo BBL-opleiding
Je bent in het bezit van het SVH branche diploma Zelfstandig werkend kok niveau 3*
*Let op! Heb je dit diploma nog niet? Meld je dan eerst aan voor de SVH-branche opleiding Zelfstandig werkend kok niveau 3. Na één jaar behaal je het diploma en kun je alsnog doorstromen naar de opleiding Leidinggevende keuken niveau 4.
Je ontvangt het SVH branche diploma Leidinggevende keuken niveau 4 als je alle onderdelen en opdrachten succesvol hebt afgerond.
De volgende kerntaken en werkprocessen maken deel uit van het kwalificatieprofiel:





Deze opleiding bestaat uit een combinatie van werken en leren. Je werkt je normale contracturen per week in je eigen Van der Valk hotel. Alle hotels zijn erkend als leerbedrijf. Vijftien keer per jaar volg je zes uur theorieles. Deze theorielessen vinden plaats in een van de leslocaties. De praktijk leer je dus in het bedrijf en de theoretische ondersteuning krijg je tijdens de theorielessen. Een BPV-begeleider houdt naast de vorderingen in de praktijk ook de leerresultaten op theoretisch gebied nauwlettend in de gaten.

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen per regio

De kosten voor de opleidingen zijn te vinden op deze pagina.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Na het behalen van het diploma Zelfstandig werkend kok duurt deze opleiding één jaar.
Wil jij je aanmelden voor deze opleiding? Dat kan via onderstaande knop!