
In het kort
Ben jij Meeting & Event medewerker/leidinggevende en wil jij professioneler overkomen bij je opdrachtgever? Dan is deze horeca training iets voor jou! In deze training leer je meer over consultative selling technieken, het samenstellen van offertes en communicatieve vaardigheden.
Wil jij meer winst behalen voor jouw hotel? Meld je dan aan via onderstaande button!
Wat ga je doen en leren?
We gaan leren hoe je optimale service kan verlenen met een bepaalde tijdsdruk. Wat je nodig hebt zijn goede vragen en technieken om te achterhalen wat de gast wilt. Ook ga je leren hoe je door de juiste vragen te stellen de beste voorstellen kunt doen. Voorstellen waar gasten en opdrachtgevers blij van worden, omdat je in staat bent wensen te vertalen in voordelen. Ook komt er psychologie bij kijken wanneer gewerkt wordt met de DISC-Analyse. Elke deelnemer krijgt een uniek inzicht in zijn of haar communicatiestijl. Onderwerpen die aan bod komen zijn:
Basis communicatie & verkoopvaardigen
Consultative selling technieken
Effectief om te gaan met weerstanden en bezwaren
DISC-Analyse
Klantgerichte offertes samenstellen





Werkwijze
Deze Van der Valk training is praktisch ingesteld, doen staat dus centraal. We oefenen met optimale service verlenen binnen een bepaalde tijd. Jouw vragen en uitdagingen zijn van harte welkom en we zorgen ervoor dat je concrete handvatten krijgt om het direct toe te passen in je dagelijkse werk. Deze training wordt gegeven in groepen van maximaal 12 deelnemers. Na het succesvol afronden van de training ontvang je een certificaat van deelname.
Algemene informatie

Duur
Deze training duurt twee dagen, van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Voor wie
Deze training is ontwikkeld voor Meeting & Event medewerkers/leidinggevenden en F&B leidinggevenden.

Kosten
De kosten voor deze training bedragen €625,- ex. btw per persoon.

Trainers
Deze training wordt gegeven door Wouter Olland.
Aanmelden
Ben jij enthousiast geworden over deze training? Meld je dan aan via onderstaande knop!

