Overslaan naar content

Master in meeting & event sales

In het kort

Ben jij een Meeting & Event medewerker/leidinggevende of F&B leidinggevende en wil jij professioneler overkomen bij je opdrachtgever? Dan is deze horeca training iets voor jou! Wat zijn nou eigenlijk consultative selling technieken? In deze training leer je meer over die technieken, het samenstellen van offertes en communicatieve vaardigheden. Wil jij meer winst behalen voor jouw hotel? Dan kan je aanmelden door op onderstaande button te klikken!

Wat ga je doen en leren?

We gaan leren hoe je optimale service kan verlenen met een bepaalde tijdsdruk. Wat je nodig hebt zijn goede vragen en technieken om te achterhalen wat de gast wilt. Ook ga je leren hoe je door de juiste vragen te stellen de beste voorstellen kunt doen. Voorstellen waar gasten en opdrachtgevers blij van worden, omdat je in staat bent wensen te vertalen in voordelen. Ook komt er psychologie bij kijken wanneer gewerkt wordt met de DISC-Analyse. Elke deelnemer krijgt een uniek inzicht in zijn of haar communicatiestijl.  Onderwerpen die aan bod komen zijn:  

  • Basis communicatie & verkoopvaardigen 

  • Consultative selling technieken 

  • Effectief om te gaan met weerstanden en bezwaren 

  • DISC-Analyse 

  • Klantgerichte offertes samenstellen Werkwijze

Deze Van der Valk training is praktisch ingesteld, doen staat dus centraal. We oefenen met optimale service verlenen binnen een bepaalde tijd. Jouw vragen en uitdagingen zijn van harte welkom en we zorgen ervoor dat je concrete handvatten krijgt om het direct toe te passen in je dagelijkse werk. Deze training wordt gegeven in groepen van maximaal 12 deelnemers. Na het succesvol afronden van de training ontvang je een certificaat van deelname.

Algemene informatie

Duur

Deze training duurt twee dagen, van 9.00 uur tot 17.00 uur.Voor wie

Deze training is ontwikkeld voor Meeting & Event medewerkers/leidinggevenden en F&B leidinggevenden. 

Kosten

De kosten voor deze training bedragen €625,- ex. btw per persoon.Trainers

Deze training wordt gegeven door Wouter Olland.

Aanmelden

Ben jij enthousiast geworden over deze training? Meld je dan aan via onderstaande buttons!

Mocht je nog meer informatie willen? Klik dan hier.