

In het kort
Werk jij in de keuken en ben jij dagelijks bezig met de bereiding van gerechten voor onze gasten? Het is dan verstandig om een cursus HACCP te volgen. Via deze online cursus leer jij in korte tijd hoe jij voedselveilig en hygiënisch in de keuken kan werken.
Wat ga je doen en leren?
Bij deze Online HACCP cursus leer je alles wat je nodig hebt om op een veilige en hygiënische manier te werken in de keuken. De afkorting HACCP staat voor Hazard Analysis and Critical Control Points, oftewel het analyseren van risico’s en het identificeren van kritieke controlepunten.
Leer over het belang van voedselveiligheid. Bij een HACCP cursus wordt je bewust gemaakt van het belang van voedselveiligheid en de mogelijke gevolgen van het niet naleven van de juiste procedures. Je leert hoe je kruisbesmetting kunt voorkomen en hoe je hygiënisch kunt werken om je gasten te beschermen tegen voedselgerelateerde ziektes.
Onderwerpen die aan bod komen zijn:
Identificeer risico’s en bepaal kritieke controlepunten
Leer voedselveiligheidssystemen implementeren
Begrijp de wettelijke eisen
Ontwikkel jouw vaardigheden en kennis
Na het voltooien van een HACCP cursus, zul je je vaardigheden en kennis aanzienlijk hebben verbeterd op het gebied van voedselveiligheid. Je bent in staat om risico’s te identificeren en te beheersen, hygiënisch te werken en aan alle wettelijke eisen te voldoen. Dit is waardevol voor jezelf, je collega’s en natuurlijk je gasten.
Houd er rekening mee dat een HACCP cursus niet alleen verplicht kan zijn, maar ook een essentiële stap is in het waarborgen van de veiligheid en kwaliteit van je producten.

Werkwijze
Je kan op elk moment de online cursus HACCP starten. Je hebt vier maanden toegang tot de online leeromgeving. Voor het afronden van de e-learning wordt ongeveer 6 tot 8 uur zelfstudie gerekend. Op het moment dat je de e-learning hebt afgerond, wordt deze nagekeken en ontvang je een certificaat.
Algemene informatie

Duur
Je kan deze cursus op elk moment starten. Voor de cursus wordt ongeveer 6 tot 8 uur zelfstudie gerekend.

Voor wie
Het is wettelijk verplicht voor iedereen die voedsel bereidt, behandelt, verwerkt en/of verkoopt om een training te volgen op het gebied van voedselveiligheid.

Kosten
De kosten voor deze training bedragen €89,- ex. btw per deelnemer.
De kosten voor een incompany training is te vinden via onderstaande button.

Trainers
Deze e-learning wordt verzorgd door WTOL.
Aanmelden
Ben jij enthousiast geworden over deze training? Meld je dan aan via onderstaande buttons!