
In het kort
Werk je bij de Front-Office of ben je medewerker in de F&B (restaurant, bar, banqueting)? Wil jij leren hoe je op een gastvriendelijke en proactieve manier kunt up- en cross-sellen? Dan is deze horeca-training iets voor jou!
Wat kun je allemaal extra verkopen aan gasten in het hotel, restaurant of de bar? In deze training leer je hoe je gasten beter adviseert, hen attendeert op extra mogelijkheden en zo een betere beleving creëert, terwijl je tegelijkertijd de omzet verhoogt. Wil jij bijdragen aan meer winst voor het hotel op een gastvrije manier? Meld je dan nu aan via de onderstaande button!
Wat ga je doen en leren?
In deze training leer je hoe je op een vriendelijke en proactieve manier aan up- en cross-selling doet, zonder pusherig over te komen of weerstand op te roepen. De sleutel ligt in het stellen van de juiste vragen en het toepassen van verkooptechnieken die aansluiten bij de wensen van de gast. Daarnaast leer je hoe je met behulp van observatie en gespreksvaardigheden een inschatting kunt maken van verschillende typen gasten. Door goed te letten op gedrag, lichaamstaal en woordkeuze, krijg je waardevolle informatie die helpt bij het voeren van een succesvol verkoopgesprek.
Onderwerpen die aan bod komen zijn:
Gesprekstechnieken
Upselling, cross-selling en deep selling
Voorwaarden voor actieve verkoop
Type gasten in de horeca
Kennismaken met DISC (inzicht in gastgedrag)
De beleving van de gast
Extra omzet realiseren

Werkwijze
Deze Van der Valk training is praktisch ingesteld, doen staat dus centraal. We oefenen met het vriendelijk voeren van een verkoopgesprek. Jouw vragen en uitdagingen zijn van harte welkom. We zorgen ervoor dat je concrete handvatten krijgt om het direct toe te passen in je dagelijkse werk. Deze training wordt gegeven in groepen van maximaal 16 deelnemers. Na het afronden van de training ontvang je een certificaat van deelname.
Algemene informatie

Duur
Deze training duurt één dagdeel, van 13.00 uur tot 16.30 uur.

Voor wie
Deze training is speciaal ontwikkeld voor medewerkers en meewerkend leidinggevenden in de Front-Office en F&B (restaurant, bar, banqueting).

Kosten
De kosten voor deze training bedragen €215,- ex. btw per persoon of € 1.395,- excl. btw voor een in company training

Trainers
Deze training wordt gegeven door Frans Penson.
Aanmelden
Ben jij enthousiast geworden over deze training? Meld je dan aan via onderstaande buttons!