Skip to content

effectief Leidinggeven

In het kort

Deze training is voor leidinggevenden die willen groeien in hun rol. Je bent nieuwsgierig naar effectievere communicatie, je wilt begrijpen waarom bepaalde aanpakken goed werken, terwijl andere misschien niet helemaal het gewenste resultaat hebben. Je wilt meer inzicht in je eigen functioneren als leidinggevende en wij helpen je jouw kracht verder te ontwikkelen en verbeteren waar nodig.

De training Effectief Leidinggeven is speciaal ontwikkeld voor (meewerkende) leidinggevenden van Van der Valk. We verdiepen je rol als leidinggevende, je versterkt je positie, je kijkt naar je kracht en waar je nog kunt winnen aan kwaliteit. We werken in kleine groepen van maximaal twaalf deelnemers.

Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere:

  • Effectieve communicatie tussen leidinggevende en medewerkers;

  • Situationeel leidinggeven;

  • Effectief aanspreken;

  • Effectief geven van feedback;

  • Motiveren van mensen;

  • Coachingsvaardigheden voor leidinggevenden;

  • Roos van Leary.Werkwijze

We hebben een praktische werkwijze waarbij "doen" centraal staat. Onze ervaren trainer en acteur begeleiden je door boeiende rollenspellen, gebaseerd op jouw werkelijke werksituaties. De trainer heeft dan ook ruime praktijkervaring bij Van der Valk. We oefenen met het doorbreken van 'lastige' situaties. Jouw vragen en uitdagingen zijn van harte welkom, en we zorgen ervoor dat je concrete handvatten krijgt om direct toe te passen in je dagelijkse werk. Na het afronden van de training ontvang je een certificaat van deelname.Duur

Deze training duurt één dag, van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Kosten

De kosten voor deze training bedragen € 235,- ex. btw per persoon of € 1.595,- ex. btw voor een in company training.