Overslaan naar content

Cocktail training

In het kort

Ben jij een medewerker in de bediening en wil jij graag je bar skills verbeteren? Dan is deze horeca training iets voor jou! In deze training leer je alle basistechnieken die een bartender moet kunnen. Wat is nou het verschil tussen shaken en stirren? Wanneer is een cocktail in balans en hoe kan jij je echt onderscheiden van de rest? Klinkt dit interessant voor jou? Meld je dan aan via de buttons!  

Wat ga je doen en leren?

Tijdens deze praktijkgerichte Cocktailtraining daag je jezelf en elkaar uit in het maken van verschillende cocktails en leer je hoe je de gemaakte cocktails óók alcoholvrij kunt aanbieden. Onderwerpen die aan bod komen zijn:  

  • Verschillende materialen 

  • Verschillende glazen 

  • De cocktailkaart 

  • Hoe maak je een cocktail? 

  • Mocktails 

Werkwijze

Deze Van der Valk training is praktisch ingesteld, doen staat dus centraal. We oefenen met het maken van cocktails en leggen je daarnaast de basis van de theorie uit. Jouw vragen en uitdagingen zijn uiteraard van harte welkom, en we zorgen ervoor dat je concrete handvatten krijgt om het direct toe te passen in je dagelijkse werk. Deze training wordt gegeven in groepen van maximaal 20 deelnemers. Na het succesvol afronden van de training ontvang je een certificaat van deelname.

Algemene informatie

Duur

Deze training duurt één dag, van 10.00 uur tot 16.00 uur.Voor wie

Deze training is ontwikkeld voor barmedewerkers.

Kosten

De kosten voor deze training bedragen €295,-  ex. btw per persoon.

De kosten voor een incompany training is te vinden via onderstaande button.

Trainers

Deze training wordt gegeven door WTOL.