In het kort
Ben jij een medewerker in de bediening en wil je meer leren over de perfecte koffie? Dan is deze horeca training iets voor jou! In deze training leer je meer over hoe jij de perfecte kop koffie maakt, en van opschuimen tot latte art. Gaat jouw koffiehart hier sneller van kloppen? Meld je dan aan via onderstaande buttons.
LET OP: deze training wordt alleen nog ingepland bij voldoende aanmeldingen op de wachtlijst. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn plannen we samen met de deelnemers een datum in.
Wat ga je doen en leren?
We gaan je leren hoe een koffiemachine werkt, proeven wat een goede kop koffie is en sluiten de dag af met melk opschuimen en klein stukje latte art. Onderwerpen die aan bod komen zijn:
Proeven, ruiken en ervaren
De wereld van koffie
Koffiemachines begrijpen
Maken van een 'koffierecept’
Melk opschuimen en introductie tot latte art
LET OP: deze training wordt alleen nog ingepland bij voldoende aanmeldingen op de wachtlijst. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn plannen we samen met de deelnemers een datum in.
Werkwijze
Deze Van der Valk training is praktisch ingesteld, doen staat dus centraal. We oefenen met het maken van de perfecte kop koffie en leren je over verschillende soorten koffies en hoe uit te serveren. Jouw vragen en uitdagingen zijn van harte welkom, en we zorgen ervoor dat je concrete handvatten krijgt om direct toe te passen in je dagelijkse werk. Deze training wordt gegeven in kleine groepen van maximaal 8 deelnemers.
Algemene informatie
Duur
Deze training duurt één dag, van 10.00 uur tot 16.00 uur.
Voor wie
Deze training is ontwikkeld voor F&B medewerkers.
Kosten
De kosten voor deze training bedragen €295,- ex. btw per persoon.
De kosten voor een incompany training is te vinden via onderstaande button.
Trainers
Deze training wordt gegeven door WTOL.
Aanmelden
Ben jij enthousiast geworden over deze training? Meld je dan aan via onderstaande buttons!
LET OP: deze training wordt alleen nog ingepland bij voldoende aanmeldingen op de wachtlijst. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn plannen we samen met de deelnemers een datum in.