Skip to content

Leermeestertraining


Also available in English

Een leerling het vak leren doe je niet zomaar even tussendoor. Naast kennis en ervaring vereist het onder andere geduld en inlevingvermogen. Wij vinden het belangrijk dat jij als professional de kennis en vaardigheden in huis hebt om leerlingen te begeleiden en te vormen tot vakbekwame en gastvrije Van der Valk medewerkers. Wil jij die leermeester zijn die in jullie vestiging leerlingen optimaal kan begeleiden bij het behalen van hun mbo-diploma, schrijf je dan in voor deze Leermeestercursus.


De leermeestercursus wordt gegeven door gekwalificeerde trainers die ook een ruime ervaring hebben in de horeca en op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen binnen de interne Van der Valk BBL-opleidingen. De cursus bestaat uit drie bijeenkomsten. Gedurende de doorlooptijd van zes weken maak je een eigen examen Portfolio.

Kosten

€720,00 per deelnemer, inclusief het SVH leermeesterexamen


Diploma

Je ontvangt het officiële SVH diploma “Leermeester”.


Voor deze training gelden de volgende algemene voorwaarden: https://www.sho-horeca.nl/algemene-voorwaarden/

nog geen onderdeel van team toekan?

Om een opleiding of training te volgen moet je bij één van onze hotels werken. Ben je nog niet werkzaam bij Van der Valk, maar wil je wel graag een opleiding bij ons doen? Solliciteer dan snel!